Kecskemét

Neumann János Egyetem főépület, 2019. április 09.

TALENTn Tehetségfórum Kecskemét

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A Nemzeti Tehetség Program (NTP) támogtatásával megvalósuló TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.


TALENTn a fiatal tehetségek pódiuma

Az NTP TALENTnTehetségfórum izgalmas fiatal tehetségek bemutatkozásának színtere. A Neumann János Egyetem hallgatóinak és az 50 tehetséges magyar fiatal program díjazottjainak előadásában egyéni tehetségutak, személyes drámák és több esetben a világsiker kapujába ért fiatal hölgyek és urak történetét ismerhetjük meg. Van közöttük tervezőmérnök, designer, online marketing szakember, kórházban gyógyuló beteg gyermekeknek angolt tanító, mesét olvasó egyetemista közösséget szervező tehetség. Bemutatkoznak az Eddi App fejlesztői, a a Megalux csapat, a Gazdaságtudományi Kar kiválóságai, MNB Kiválósági Ösztöndíjasai. 


TALENTn a Neumann János Egyetemen!

Az NTP TALENTn Tehetségfórum 2019. április 9-én a Neumann János Egyetem (Izsáki út 10.) főépületében kínál bemutatkozási lehetőséget a fiatal tehetségeknek. A cél, az értéket teremtő gondolat megszületése és közvetítése a hallgatóság felé.

 

A kecskeméti eseményre itt regisztrálhatsz!


TALENTn - értő és érdeklődő hallgatóság

Az NTP TALENTn Tehetségfórumra középiskolások és felsőoktatási hallgatók mellett számos tehetséggondozással foglalkozó szakembert várunk az oktatási és a versenyszférából.


TALENTn ebben a sorozatban utoljára!

A fiatal tehetségek egy-egy leginkább inspiráló, gondolatébresztő előadásával ebben a sorozatban utoljára rendezzük meg az NTP TALENTn Tehetségfórumot. Dunaújvárosban és Debrecen után tehát az az egyetlen alkalom, hogy találkozz a Neumann János Egyetem és az 50 tehetséges magyar fiatal program tehetségeivel!

 

A tehetség lehetőség! Hozd ki magadból Te is a legtöbbet! Regisztrálj és gyere el! A TALENTn Tehetségfórumon a részvétel ingyenes!

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/talentn
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.