Kecskemét

Neumann János Egyetem főépület, 2019. április 09.

TALENTn Tehetségfórum Kecskemét

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A Nemzeti Tehetség Program (NTP) támogtatásával megvalósuló TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.


TALENTn a fiatal tehetségek pódiuma

Az NTP TALENTnTehetségfórum izgalmas fiatal tehetségek bemutatkozásának színtere. A Neumann János Egyetem hallgatóinak és az 50 tehetséges magyar fiatal program díjazottjainak előadásában egyéni tehetségutak, személyes drámák és több esetben a világsiker kapujába ért fiatal hölgyek és urak történetét ismerhetjük meg. Van közöttük villamosmérnök feltaláló, gyermeksebész, jazz zenész. Bemutatkoznak az Eddi App fejlesztői, a Megalux csapat, a Gazdaságtudományi Kar kiválóságai, MNB Kiválósági Ösztöndíjasai. 


TALENTn a Neumann János Egyetemen!

Az NTP TALENTn Tehetségfórum 2019. április 9-én a Neumann János Egyetem (Izsáki út 10.) főépületében kínál bemutatkozási lehetőséget a fiatal tehetségeknek. A cél, az értéket teremtő gondolat megszületése és közvetítése a hallgatóság felé.

 

A kecskeméti eseményre itt regisztrálhatsz!


TALENTn - értő és érdeklődő hallgatóság

Az NTP TALENTn Tehetségfórumra középiskolások és felsőoktatási hallgatók mellett számos tehetséggondozással foglalkozó szakembert várunk az oktatási és a versenyszférából.


TALENTn ebben a sorozatban utoljára!

A fiatal tehetségek egy-egy leginkább inspiráló, gondolatébresztő előadásával ebben a sorozatban utoljára rendezzük meg az NTP TALENTn Tehetségfórumot. Dunaújvárosban és Debrecen után tehát az az egyetlen alkalom, hogy találkozz a Neumann János Egyetem és az 50 tehetséges magyar fiatal program tehetségeivel!

 

A tehetség lehetőség! Hozd ki magadból Te is a legtöbbet! Regisztrálj és gyere el! A TALENTn Tehetségfórumon a részvétel ingyenes!

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://www.talentn.hu/talentn
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.